Skip to main content
News

Emerce publishes article on OurHub (Dutch)

Feb. 03, 2019

Emerce Magazine published a Dutch language article on its website in which it introduces OurHub’s business model and its team. The full article can be accessed below or on the Emerce website.

OurHub Europe opent haar digitale deuren in Utrecht

Met OurHub Europe (ourhub.eu) kent Nederland een nieuwe speler op het gebied van innovatie. Door Taiwanese bedrijfservaring en Nederlandse kennis van E-marketing hopen de ondernemers van OurHub spoedig de Europese markt te veroveren.

Nu Facebook, Instagram en YouTube een groot deel uit maken van het hedendaagse leven is social media niet meer weg te denken uit deze tijd. Tevens trekt de Europese markt steeds meer buitenlandse ondernemingen ten gevolge van globalisering. OurHub speelt slim in op deze mondiale ontwikkelingen door zich tussen bedrijven en zogeheten social influencers te positioneren.

Jean-Jacques ‘JJ’ Jan, de Taiwanese CEO van OurHub Europe, vertegenwoordigde meer dan 10 jaar Taiwanese techbedrijven in Europa, waaronder Adata. Hij is van mening dat veel Aziatische bedrijven innovatieve producten ontwikkelen, maar dat deze de Europese markt vaak niet bereiken omdat ze hun doelgroep niet op de juiste manier aanspreken. Door enerzijds logistieke ondersteuning te bieden en anderzijds partner producten door Europese social influencers te promoten is Jan ervan overtuigd dat hij met OurHub deze knelpunten kan oplossen.

Inmiddels werkt OurHub samen met meerdere bedrijven en is de eerste social influencer ook gestrikt: de getalenteerde Soufskills uit Nieuwegein (43,000 volgers op Instagram) heeft zijn eigen OurHub-pagina (soufskills.ourhub.eu) en beveelt via zijn socialmediakanalen OurHub-partnerproducten aan.

Met Tomas Königs heeft OurHub zijn eerste Nederlandse werknemer in dienst. Omdat de kersverse Regional Manager Benelux eerder drie jaar in Taiwan woonde en ook Mandarijn spreekt lijkt Königs de juiste man om de ontwikkeling van OurHub in Nederland te ondersteunen. Met de komst van Franse en Duitse stagiairs treedt OurHub definitief buiten de Nederlandse grenzen en kan haar Europese opmars beginnen.